500x100-1

Отворени работни места за познавачи на германски јазик- “ЦМХ Солушнс ДООЕЛ Скопје”

Отворени работни места за познавачи на германски јазик- “ЦМХ Солушнс ДООЕЛ Скопје” – германска компанија со седиште во Берлин, Германија, и операции во Скопје веќе трета година, има отворени работни места за Контакт центар агенти со одлично познавање на германскиот јазик.

Доколку сте заинтересирани закажете интервју со испраќање на вашата кратка биографија на vacancies@cmx-solutions.com или на телeфонскиот број 078 370 653.