02. 03. 2018 15:22

Ракометарите на Куманово ја пречекуваат Преспа

Ракометарите на Куманово ја пречекуваат Преспа

Ракометарите на Куманово во сабота во Спортската сала ја пречекуваат екипата на Преспа.

Преспа се наоѓа на четвртата позиција на табелата со 9 победи и 4 загубени натпревари или вкупно 27 бода.

Куманово е на средината на табелата со 18 бода, односно 5 победи 3 нерешени натпревари и 5 порази.

Наптреварот започнува од 17 часот.