500x100-1
05. 09. 2018 17:34

Асоцијацијата на проект менаџери организира обуки за млади менаџери

Асоцијацијата на проект менаџери организира обуки за млади менаџери

 Асоцијацијата на проект менаџери на Македонија, организира дводневна обука за млади менаџери.

Програмата предвидува да се работи на следниве теми : мотивација, решавање на проблеми и одлучување, вештини на преговарање, комуникациски вештини, подготовка на бизнис план, управување со времето и управување со проекти. 

Обуките е наменета со цел посетителите да се стекнат со навики за добра организација, одлучност и квалитетно управување со ситуациите кои го очекуваат во животот.

 -Доколку сакате да бидете дел од групата на 100 обучени млади менаџери со цел да научите да бидете вредни, организирани, креативни, продуктивни, темелни, одлучни и информирани, можете да се пријавите додека сеуште има слободни места, - порачуваат организаторите.

Обучувач: Лидија Таскова - Попова, сертифициран НЛП коуч за личен и деловен развој, прогласена за една од 10-те најуспешни жени менаџери во Македонија за 2017 година.

Обуката е дводневна и ќе се спроведува на две одделни групи:

I група од 14 до 18 години (цена 4000 мкд. по учесник со вклучени оброци)

II група од 18 до 24 години (цена 6000 мкд. по учесник со вклучени оброци)

Секој учесник добива сертификат за посетена обука и материјал за учење.

Прв ден 15-ти СЕПТЕМВРИ (сабота) 2018г.

I група : 08.30 - 13.00 часот

II група : 13.00 - 17.30 часот

Втор ден 16-ти СЕПТЕМВРИ (недела) 2018г

I група : 08.30 - 13.00 часот

II група : 13.00 - 17.30 часот

Локација: Хотел Park Residence***** (http://parkhotel.mk/)

Бројот на учесници е ограничен!!!

Пријавување на електронска пошта : apm.mkd2017@gmail.com

                                           (комерцијален текст)