08. 08. 2017 13:03

Авганистанец продавал марихуана во Лојане

Авганистанец продавал марихуана во Лојане

Кумановската полиција поднесе кривична пријава против М.Н.(23) од Кабул - Авганистан, за сторено кривично дело неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори.

Пријавениот на точно неутврден датум од непознато лице неовластено набавил наркотична дрога заради продажба и на 03.08.2017 година, во с.Лојане при извршен преглед кај истиот пронајдени се 64,9 грама наркотична дрога марихуана.