26. 09. 2017 10:52

Без струја две населби

Без струја две населби

Потрошувачите на електрична енергија во две населби денеска ќе останат без електрична енергија.

Според соопштението на ЕВН Македонија, прекин во снабдувањето со електрична енергија денеска ќе има во дел од населбите Ѓорче Петров и Иго Тричковиќ.