13. 11. 2017 09:40

Без струја повеќе села во регионот

Без струја повеќе села во регионот

Без електрична енергија денеска ќе останат повеќе села во општина Старо Нагоричане.

Според информација од ЕВН, денеска без струја се селата:  Жегљане, Челопек, Никуљане, Младо Нагоричане, Старо Нагоричане, Драгоманце, Пелинце и Коинце.