500x100-1
10. 07. 2018 10:46

Без струја Железничка станица и Черкеско село

Без струја Железничка станица и Черкеско село

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на неколку локации во Општина Куманово.

- Заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, денеска без снабдување со електрична енергија ќе останат потрошувачите во населбата Железничка станица и дел од Черкезко село, - соопштуваат од ЕВН.

Parking
Joco Turs
NER
stuz