24. 11. 2017 11:15

Без вода неколку улици во градот

Без вода неколку улици во градот

 Потрошувачите на шест улици во Куманово денеска ќе имаат прекин во водоснабдувањето.

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат улиците: Моша Пијаде, Денко Драганов, Осогово, Борис Кидрич, 6 Април и Пчински Пат, информираат од ЈП „Водовод“.