500x100-1
12. 06. 2018 09:47

Без вода неколку улици во градот

Без вода неколку улици во градот

Денеска прекин во водоснабдувањето ќе имаат потрошувачите на неколку улици во градот.

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат: улиците „Ѓуро Пуцар Стари“, „Никола Карев“, „Борис Кидрич“, „Пролетски Бригади“ и Пчински пат.