500x100-1
07. 12. 2018 09:37

Без вода три улици во Куманово

Без вода три улици во Куманово

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе останат потрошувачите на три улици во градот.

  Според информацијата од ЈП „Водовод“ без вода ќе бидат: улиците Стеван Филиповиќ, Пелинска и Ѓуро Ѓаковиќ.