08. 09. 2017 10:53

Честитка од градоначалникот за Денот на независноста

Честитка од градоначалникот за Денот на независноста

Градоначалникот Зоран Дамјановски, упати честитка до граѓаните на Куманово, по повод Денот на независноста на Република Македонија.

„Во свое име и во името на локалната самоуправа, ви го честитам Денот на независноста. Македонскиот народ денеска живее во слобода, суверена и самостојна држава, и ја одбележува 26-годишнината од својата независност. По тој повод, ви посакувам иднина исполнета со среќа, единство и слобода, - стои во честитката на Дамјановски.