11. 04. 2018 14:44

Дваесет годишна девојка исчезнала пред 12 дена

Дваесет годишна девојка исчезнала пред 12 дена

Дваесет годишна девојка од Куманово исчезнала од дома пред 12 дена, а мајката вчера го пријавила случајот во Кумановската полиција.

Според МВР, вчера во 17,00 часот во Сектор за внатешни работи Куманово, М.З.(39) пријавила дека нејзината ќерка М.З.(20) на 29.03.2018 година околу 12,30 часот се оддалечила во непознат правец.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.