08. 09. 2017 12:32

Гореше борова шума во Студена Бара

Гореше борова шума во Студена Бара

Во голем пожар синоќа изгоре поголема површина на борова шума и сува трева во селото Студена Бара.

Пожарот избувна околу 16 часот, а целосно е локализиран во 19 часот.  

Во гаснењето учествувале пожарникари со три возила од противпожарната единица Куманово.