21. 02. 2018 13:08

Градоначалникот ќе даде отчет за сработеното

Градоначалникот ќе даде отчет за сработеното

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска ќе даде отчет за сработеното во првите 100 дена од стапувањето на функцијата. 

Презентацијата во живо ќе се пренесува на Телевизија плус од 13 часот.