500x100-1
12. 03. 2019 19:52

ИутеКредит со нова локација во Тетово

ИутеКредит со нова локација во Тетово

По повеќе од една година постоење во Тетово, ИутеКредит својата експозитура од почетокот на месец март ја пресели на нова локација.

Отсега граѓаните на Тетово услугите за најбрзо и најкомфорно кредитирање ќе можат лично да ги добијат на новата ИутеКредит адреса, на улица Маршал Тито број 58.

„Повеќе од една година ИутеКредит ги нуди своите услуги во Тетово овозможувајќи им на тетовчани најбрз и најкомфорен пристап до финансиски средства а причината за новата локација произлегува од зголемениот интерес за услугите и потребата да се услужат се повеќе граѓани“, – изјавија од ИутеКредит.

Како и до сега така и понатаму, за сите нови корисници важи понудата за кредит до 20 000 денари со 0% трошоци за која што може да се аплицира и онлајн на www.iutecredit.mk

Покрај аплицирање за кеш кредити онлајн или во новата експозитура, граѓаните на Тетово ќе можат да купуваат производи и услуги до 80 000 денари на 18 рати кај трговските партнери на ИутеКредит во Тетово.

За аплицирање за кредит е потребна минимум документација односно само документ за лична идентификација, а одговор на апликацијата се добива за само неколку минути.

Листата на продажни места каде што може да се купува со наменски кредит на рати може да се погледне на следниот линк: http://iutecredit.mk/partners/

Иако ИутеКредит е веќе препознатлив бренд за финансиски услуги кај тетовчани, во својата стратегија како општествено одговорна компанија вклучува и поддршка на проекти од јавен интерес во областа на спортот, здравата животна средина и образованието.

За ФД Иуте Кредит Македонија ДООЕЛ Скопје

ФД Иуте Кредит Македонија ДООЕЛ Скопје е финансиско друштво кое работи врз основа на Решение издадено од Министерството за финансии на Република Македонија бр.13-4845/5 од 24.07.2017 година и е регистриран администратор на лични податоци од Дирекцијата за заштита на лични податоци.

Parking
Joco Turs
NER
stuz