10. 01. 2018 09:52

Изгоре куќа во Мгленце

Изгоре куќа во Мгленце

Изгоре куќа во селото Мгленце во Општина Страо Нагоричене. Пожарот настанал вчера во 13.55 часот, а локализиран е во попладневните часови.

Во гаснењето на пожарот учествувале противпожарни екипи од Куманово и Старо Нагоричане, кои се вратиле од терен во 21.40 часот поради непристапноста на теренот.

Причината за пожарот не е позната.