500x100-1
11. 07. 2018 09:26

Изложба на дела од Кичевската ликовна колонија во Куманово

Изложба на дела од Кичевската ликовна колонија во Куманово

Во изложбениот салон на Центарот за култура “Трајко Прокопиев“ – Куманово, утре во 20 часот ќе биде отворена изложба на дела од Интернационалната кичевска ликовна колонија.

 Изложбата содржи триесеттина дела работени во летните месеци во 2017 година, а учество зедоа следните автори: Жарко Јакимовски, Весела Стаменова, Павел Василев, Никола Ненадиќ и др.

Изложбата во Куманово ќе биде поставена до 26 јули.

Parking
Joco Turs
NER
stuz