22. 02. 2018 11:24

Изложба на фотографии од меѓународната колонија Старо Нагоричане

Изложба на фотографии од меѓународната колонија Старо Нагоричане

Во Центар за култура „Трајко Прокопиев“ вечерва во 19.30 часот ќе се одржи изложбата на дела од меѓународната фотографска колонијата која се одржува во Старо Нагоричане.

Љубителите на уметничката фотографија ќе имаат можност да видат двесетина фотографии од прекрасните предели и богато културно наследство на  Старо Нагоричане.

На колонијата која се одржала минатото лето учествуваа десет фотографи од Македонија, Бугарија, Србија и Босна и Херцеговина.