500x100-1
07. 02. 2019 11:02

Кумановец каснат од куче скитник во Скопје

Кумановец каснат од куче скитник во Скопје

 Кумановец пријавил во полициската станица во „Ѓорче Петров“ дека е каснат од куче скитник.

Нападот се случил завчера во 12.25 часот на улица „Новопроектрирана“ во населбата Даме Груев.  Додека Г.Т.(48) од Куманово се движел по улицата го каснало куче скитник.

Parking
Joco Turs
NER
stuz