500x100-1
19. 04. 2019 11:40

ЛДП: Масовно да излеземе на избори и да гласаме за Стево Пендаровски

ЛДП: Масовно да излеземе на избори и да гласаме за Стево Пендаровски

Од општинската организација на Либерално демократска партија, ги повикаа граѓаните во недела масовно да излезат на избори и да гласаат за кандидатот за претседател на коалицијата на СДСМ, Стево Пендаровски.

„Овие избори се многу важни за нашата држава, бидејќи на овие избори, преку изборот на новиот претседател, вие одлучувате дали државата со полн капацитет ќе продолжи да се движи во зацртаниот евро-атлански пат, кој пат е напредок и просперитет за сите граѓани. Ве повикувам во недела на 21 април, сите сплотени и масовно да излезете на изборите и заокружувајќи го бројот 3 да го дадете својот гласд за заедничкиот претседателски кандидат Стево Пендаровски“, - изјави Ивица Костовски, претседател на општинската организација на ЛДП Куманово.