18. 04. 2017 14:46

Момче пријавено за исчезнато

Момче пријавено за исчезнато

Седумнаесетгодишно момче од селото Младо Нагоричане пријавено е за исчезнато.

Момчето излегло од дома во неделата околу 11 часот и повеќе не се вратило.

Откако семејството не го пронашло кај роднините и пријателите, случајот го пријавиле во Кумановската полиција.

Се преземаат мерки за негово пронаоѓање.