500x100-1
10. 10. 2018 13:01

Нов директор доби Централен регистар Куманово

Нов директор доби Централен регистар Куманово

Дарко Ристовски, дипломиран економист-отсек финансиски менаџмент на УКИМ, денеска е назначен за директор на Централен регистер Куманово.

Новиот раководител на Регионалната регистрациона канцаларија за Куманово, Крива Паланка и Кратово, доаѓа на местотот на догешната в.д. раководителка Катерина Андевска.

Ристовски 7 години работеше во Шпаркасе банка и 2 години е управител на приватно сметководствено биро.

Денеска е извршено примопредавање на директорската функција.

Parking
Joco Turs
NER
stuz