500x100-1
01. 03. 2010 10:17

Отворање на Центар за социјални работи во Липково

Отворање на Центар за социјални работи во Липково

 Mинистерот за труд и социјална политика, Џељаљ Бајрами,денска во 11.30 часот  свечено ќе го предаде во употреба новиот Центар за социјални работи во Липково.

 Со отварањето на овој  центар ќе се овозможи побрзо и поефикасно остварување на правата од социјална заштита на граѓаните на Општина Липково.