07. 03. 2018 16:43

Пензионерска музичко-поетска вечер

Пензионерска музичко-поетска вечер

Здружението на пензионери Куманово, вечерва организира музичко-поетска вечер по повод празникот на жената Осми март.

Манифестацијата ќе се одржи во салата на Домот на занаетчии со почеток во 18 часот. Влезот е слободен.