500x100-1
12. 09. 2019 17:03

Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка-Куманово

Поради сообраќајка во прекин сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка-Куманово

 Поради случена сообраќајна незгода на магистралниот пат Крива Паланка-Куманово кај населба Ѓрамаге во прекин е сообраќајот во двата правци.

Сообраќајот е во прекин од 15:15 часот.

Сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка-Куманово е нормализиран, информираа од АМСМ.