500x100-1
02. 12. 2018 11:13

Пожар во викендичка во Студена бара

Пожар во викендичка во Студена бара

Во голем пожар синоќа изгорел кат од викендичка во селото Студена Бара.

Пожарот избувнал по 20 часот во собата на првиот кат и го зафатил мебелот. По интервенција на противпожарната единица од Куманово од 20.45 до 22.45 часот пожарот бил локализиран да не се прошири на катот од куќата. Во гаснењето на пожарот помогнало и месното население.

Причината за пожарот и матерјалната штета допрва ќе се утврдува.

Parking
Joco Turs
NER
stuz