500x100-1
10. 10. 2018 16:11

Премиерот Заев на прославата за „11 Октомври“ во Куманово

Премиерот Заев на прославата за „11 Октомври“ во Куманово

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, утре ќе присуствува на прославата на Денот на народното востание и Денот на борецот во Куманово.

Премиерот Заев ќе положи цвеќе на Споменикот на паднатите борци од НОБ, а потоа ќе одржи говор.

Прославата е закажана во 11 часот.