500x100-1
11. 02. 2010 14:02

Пријава за телесна повреда

Пријава за телесна повреда

Кумановската полиција поднесе кривична пријава против Н.С.(47) од Куманово за сторено кривично дело „тешка телесна повреда“.

На 25.12.2009 година, во Куманово по претходна расправија и тепачка помеѓу пријавениот и Г.Т.(61), кои биле во алкохолизирана состојба,  го турнал Г.Т. кон паркирано возило нанесувајќи му тешка телесна повреда.