500x100-1
13. 05. 2013 10:30

Промоција на алманахот “Поетски чекорења“

Промоција на алманахот “Поетски чекорења“

 Друштвото на писатели Куманово, вечерва ќе го промовира алманахот “Поетски чекорења“ во Центарот за култура “Трајко Прокопиев“.

Рецензент на книгата е поетесата Оливера Ќорвезировска. Промоцијата е закажана во 19.30 часот.