500x100-1
04. 12. 2017 08:25

Промоција на книгата „Говорот на телото“ од Зендел Абедин Шехи

Промоција на книгата „Говорот на телото“ од Зендел Абедин Шехи

Во салата на Занаетчискиот дом во Куманово, денеска во 13 часот ќе се одржи промоција на книгата „Говор на телото“ на македонски јазик од проф.-др. Зендел Абедин Шехи.

Во книгата се зборува за историјата на невербалната комуникација, нејзината природа, еволуција на говорот на телото.

Д-р Зендел Абедин Шехи е претседател и основач на ЕУ Институтот за менаџмент, право и дипломатија. Тој е човек со огромно искуство во менаџмент, меѓународно право и дипломатија, но и експерт за говор на тело и комуникација.

Организатор на промоцијата е Библиотеката „Тане Георгиевски“, Фондацијата за култура и Општина Куманово.