18. 05. 2017 14:07

Промоција на книгата Мојата улица „Народна револуција“

Промоција на книгата Мојата улица „Народна револуција“

 Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“, утревечер ќе биде промовирана книгата „Мојата улица Народна револуција“ од авторот д-р.Тодор Бурназовски.

Промотор на книгата ќе биде Димитар Масевски, а рецензент Слаѓана Стојанова.

Промоцијата ќе се одржи во фоајето на Центарот на култура во 18 часот.