21. 04. 2017 11:44

Промоција на книгата „Со вкус на овошен сладолед“

Промоција на книгата „Со вкус на овошен сладолед“

Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ утре ќе биде промовирана книгата „Со вкус на овошен сладолед“ од Трајче Кацаров.

Промотор ќе биде Гоце Ристовски, а медијатор Оливера Доцевска.

Промоцијата ќе се одржи во 12 часот во фоајето на Центарот за култура.