500x100-1
14. 09. 2018 10:16

Промоција на книгата „Традиционалното и современо културно живеење во Куманово“

Промоција на книгата „Традиционалното и современо културно живеење во Куманово“

Во Занаетчискиот дом во Куманово, вечерва ќе се одржи промоција на книгата „Традиционалното и современо културно живеење во Куманово“ од Силвана Бојковска.

Промотори ќе бидат проф. др.Маја Јакимовска-Тошиќ и проф.др. Илија Велев.

Промоцијата е закажана во 19 часот.