500x100-1
12. 02. 2010 13:36

Се заканувал дека ќе ја убие сопругата

Се заканувал дека ќе ја убие сопругата

Кумановската полиција поднесе кривична пријава против М.Ј. (55) од селото Тромеѓа за сторено кривично дело „загрозување на сигурноста“.


 

 При крајот на јануари годинава пријавениот поради нарушени брачни односи со неговата сопруга С.Ј.(52), започнале расправија. Подоцна тој ја нападнал така што по неа фрлал разни предмети и се заканувал  дека ќе ја убие со што ја загрозил нејзината сигурност.