500x100-1
21. 09. 2019 10:22

Се запали куќа во Доброшане

Се запали куќа во Доброшане

Пожар зафатил куќа во селото Доброшане, вчера околу 13 часот.

Со брза интервенција на противпожарната единица од Куманово пожарот бил изгаснат.

Причината и матерјалната штета не се познати,  допрва ќе се утврдуваат.