500x100-1
07. 06. 2019 13:11

Следниот петок неработен за православните

Следниот петок неработен за православните

Следува продолжен викенд за дел од граѓаните.  Наредниот петок пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед.

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека тоа е согласно со Законот за празниците на Република Македонија.