500x100-1
15. 04. 2019 00:03

Стево Пендаровски денеска во Старо Нагоричане, Ранковце, Кр.Паланка и Куманово

Стево Пендаровски денеска во Старо Нагоричане, Ранковце, Кр.Паланка и Куманово

Централниот караван на коалицијата „Заедно напред!“ во текот на денешниот ден ќе има средби со граѓаните во општините Старо Нагоричане, Ранковце, Крива Паланка и Куманово.

Кандидат за претседател Стево Пендаровски во 15.00 часот ќе биде помеѓу граѓаните на Старо Нагоричане, каде во централното подрачје на Старо Нагоричане ќе има обраќање пред граѓаните, а во 16.30 часот се сретне со граѓаните на Ранковце.

Во 17.50 часот, Пендаровски ќе има учествува на граѓанска трибина на градскиот плоштад во Крива Паланка.

Во 20.10 часот, на градскиот плоштад во Куманово, ќе се одржи централниот настан граѓански митинг, каде свое обраќање ќе имаат заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски, и претседателот на СДСМ, Зоран Заев.