20. 04. 2017 13:53

Светскиот ден на книгата ќе се одбележи во Градската библиотека

Светскиот ден на книгата ќе се одбележи во Градската библиотека

Светскиот ден на книгата и авторските права- 23. април, утре ќе се одбележи во Градската библиотека  „Тане Георгиевски“.

 На сите членови што утре ќе ја посетат библиотеката, ќе им бидат подарени книга и цвет.