12. 07. 2017 14:55

Тешко повреден работник, пренесен на лекување во Скопје

Тешко повреден работник, пренесен на лекување во Скопје

 Вчера од Ургентен центар Скопје, било пријавено дека работник од Куманово, бил донесен со тешки телесни повреди.

Л.Т.(51) од Куманово, вработен во фирмата “Бауер“, вчера бил пренесен во Ургентен центар Скопје со тешки телесни повреди во пределот на граден кош.

Работникот повредите ги здобил на работно место на ул .„Христијан Тодоровски Карпош“.