26. 12. 2009 13:07

Точеле алкохол на малолетници

Точеле алкохол на малолетници

Кумановската полиција поднесе кривични пријави против О.Ј.(24) и М.Т.(37), двајцата од Куманово за сторени две кривични дела „точење алкохолни пијалоци на малолетници“.

На средината на ноемви и на почетокот на декември во кафе бар „Рупа Сас“ и кафеана „Стара Бања“ во с.Проевце,  пријавените биле затекнати како точат алкохол на малолетни лица.