500x100-1
07. 12. 2018 10:42

Три пожари на запалена сува трева во кумановско

Три пожари на запалена сува трева во кумановско

Во изминатите 24 часа на територијата на Општина Куманово регистрирани се три пожари.

Вчера од 10 до 18 часот противпожарната екипа интервенирала трипати на гаснење  пожари во селата Скачковце, Табановце и Агино село, на запалена сува трева.

Причините за пожарот не се познати исто како и матерјалната штета.