500x100-1
13. 04. 2019 20:48

Ученик споделувал компромитирачки фотографии од соученичка

Ученик споделувал компромитирачки фотографии од соученичка

Во Кумановската полиција пред два дена било пријавено дека се споделуваат компромитиралки фотографии од малолетно девојче.

 Случајот го пријавила мајка на девојчето, која изјавила дека од училиштето каде што учи нејзината малолетна ќерка била известена дека ученик во училиштето споделува компромитирачки фотографии од нејзината ќерка.

Се работи на расчистување на случајот.