500x100-1
11. 09. 2016 15:11

Земјотрес во Куманово

Земјотрес во Куманово

Силен земјотрес само што се почувствува во Куманово.

Земјотресот е почувствуван во 15.10 минута и траеше неколку секунди. Тоа предизвика паника кај граѓаните. Со колкава јачина и епицентарот на  земјотресот ќе се знае подоцна.

Утринава во 7 часот, региструран е земјотрес со јачина од 4.4 степени во Скопје.