500x100-1
30. 07. 2018 11:49

9 најголеми машки стравови во љубовните врски

9 најголеми машки стравови во љубовните врски

Иако важат за посилна половина, мажите всушност имаат ирационални стравови кои на нас можеби воопшто не би ни паднале на памет.

  1. Дека девојката ги изневерила и дека тоа го знаат сите останати освен него.
  2. Дека е лош во кревет, а тоа никој не сака да му го каже.
  3. Дека партнерката е таен агент\чудовиште\психопат како во хорот филм.
  4. Дека семејството на неговата девојка го мрази.
  5. Дека односот помеѓу него и неговата партнерка за некое време ќе стане уште полош.
  6. Дека неговата партнерка за него мисли дека е здодевен.
  7. Дека неговата партнерка се сомнева дека е изневерена, а тоа сепак не е точно.
  8. Дека некој ќе му ја преземе партнерката.
  9. Дека за некое време ќе полуди од своите наметливи мисли.