13. 07. 2016 12:15

Ана и Швајни не носат бурми

Ана и Швајни не носат бурми

Венчавката на Ана Ивановиќ и Бастијан Швајштагер била на многу начини неконвенционална, а славниот брачен пар не се придржувал на обичајот ни кога се бурмите во прашање.

Српската тенисерка и германскиот фудбалер се венчале денес во Венеција, во присуство на најблиските пријатели и членови на семејството. Венчавката во црква е закажана за утре, по што ке следи голема свадбена веселба.

Ана и Швајни изгледале многу поразлично од повеќето младенци, а како можевме да забележиме, од канцеларијата на матичарот излегле без бурми.

Останува да видиме дали прстените ке ги красат нивните раце утре, по венчавката во црква.

Фото:www.dailymail.co.uk