20. 06. 2017 14:22

„Балкан бенд“ ја промовираа „Зависен“

„Балкан бенд“ ја промовираа „Зависен“

Групата „Балкан бенд“ ја поромовираа нивната нова песна „Зависен“, за која снимија и пот.

Зад оваа песна како автори е запишани Борче Нечовски и Дејан Момироски. Гостинка во спотот е поранешната мис на Македонија, Емилија Розман.  

„Песната е љубовна балада, песна во која ќе се пронајдат сите вљубени. Ја подогтвувавме долго и веруваме дека ќе најде свое место кај публиката“, - велат членовите на „Балкан бенд“ .