500x100-1
15. 06. 2016 00:50

Феноменални портрети на познатите личности

Феноменални портрети на познатите личности

Познатиот фотограф на „Ролинг Стоун“ Марк Селиџер одамна има објавено феноменални портрети на Џони Деп, Ен Хатавеј, Кит Ричардс и многу други за кои вреди да се одвои време и повторно да се погледнат. На првата фотографија се наоѓа Американскиот претседател, Барак Обама.

Леонардо ДиКаприо, 2008

Жизел Бундшен, 2000

Шон Пен, 1992

Ен Хатавеј, 2009

Кит Ричардс, 2011

Ред хот чили пејперс, 1992

Ал Пачино, 1999

Хајди Клум, 2002

Лени Кравиц, 1998

Дејвид Боуви, 1999

Шарлиз Терон, 2011

Џони Деп, 2003

Гвинет Палтроу, 2011

Феноменални портрети на познатите личности
Parking
Joco Turs
NER
stuz