07. 07. 2016 11:24

Филмскиот Тарзан и Џејн се повеќе од колеги ?

Филмскиот Тарзан и Џејн се повеќе од колеги ?

Александар Скарсгард и Марго Роби се појавиле заедно на црвениот тепих по повод премиерата на филмот во кој играат, а неговиот гест кога и помага околу фустанот го сврте вниманието на фановите ширум светот.


Премиерата на филмот „Легенда за Тарзан“ ја обележил џентлменски гест на згодниот актер кога на неговата колешка и помогнал за фустанот, пишува Дејли Мејл. Александар Скарсгард е Тарзан, Марго Роби е Џејн.

Светските медиуми се одушевени со хемијата помеѓу нив двајца, шпекулирајќи дека постои нешто повеќе помеѓу нив. Ова е само потпалено со неговата изјава:

- Марго е толку лудо убава.

Инаку, убавата Марго е веќе со години во врска.

Фото: www.usmagazine.com www.dailymail.co.uk
Филмскиот Тарзан и Џејн се повеќе од колеги ?