500x100-1
30. 05. 2017 11:57

Кумановка во конкуренција за Виз ер амбасадор - гласањето сеуште во тек

Кумановка во конкуренција за Виз ер амбасадор - гласањето сеуште во тек

Кристина Станојкова е една од кандидатките за титула „Визер“ бренд амбасадор, а гласањето ќе трае до 9. јуни.

Таа е единствената претставничка на Куманово, и се наоѓа помеѓу шестте стјуардеси кандидати за амбасадор на Визер од Македонија.

Гласањето се одвива преку социјалната мрежа „Фејсбук“, па сите да и помогнеме на нашата сограѓанка да дојде до оваа титула, која ќе ја етаблира помеѓу подобрите во екипажот на оваа авио компанија, и ќе стане заштитно лице на брендот.

Својот глас можете да го дадете на следниот линк.