500x100-1
20. 07. 2018 10:47

Мажите нема да симнуваат очи од вас

Мажите нема да симнуваат очи од вас

Додека сите мислат дека мажите од женското тело не симнуваат очи само заради совршенство без маана, вистината е сосема друга. Тие всушност сакаат повеќе да го видат природниот изглед и деталите кои се неочекувани.

Коса-мирисна и свежа коса која паѓа на вашето лице и во него буди желба за додир и уживање во неа.

Кожа-мека, мирисна и убава кожа која повикува на допир и бакнеж.

Раменици- овој дел од телото на жената заедно со вратот се најнеодоливата и најерогената зона за мажите.

Parking
Joco Turs
NER
stuz